.

.

Аксесоари за колелата на Определени детайли от 20 хромированных 12x1, 5 накрайници Гайка Комплект Дъно Мида 1.90 Дълъг за камиони 19 мм (3/4) Шестигранник, M12 x 1.5 Резба Джант?

Аксесоари за колелата на Определени детайли от 20 хромированных 12x1, 5 накрайници Гайка Комплект Дъно Мида 1.90 Дълъг за камиони

мнение на клиента:

BGN 11.15
Сума
Продуктът е наличен

За товарни автомобили с колесными фиби, които дърворезба 12мм х 1.50 или 12х1.50 или М12х1.50, както и колела с конусовидна/ конусным на седлото. 1.9"е Дълга 2-те штучная конструкция на гайката на връх Конструкция от 2-те части се отнася до тънък метална колпачку на гайке-върха, който предпазва от погрешни показания на въртящия момент, възникнали в резултат на контакт шипове колела с вътрешната част на ядки-на върха преди да се качите на колелото.Коническое 60-градусное седалка.Комплект от 20 хромированных 12x1, 5 накрайници Гайка Комплект Дъно Мида 1.90" Дълъг за камиони 19 мм (3/4") Шестигранник, M12 x 1.5 Резба Колела Уши Ядки.Пълна гаранция за връщане на парите.Ако не сте доволни с този продукт или имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние бихме искали да произвеждат пълно възстановяване, ако в крайна сметка, ние не успя да реши проблема или не сте доволни от резултата. 3/4" Шестигранник. 13/16" Шестигранник.Хром.Черен Хром.Червен.Син. 20 бр. (за 5 волочильных колелата). 23 бр. (за джип). 24 бр. (за 6 волочильных колелата). 32 броя (за 8 волочильных колелата).Нашите ядки с топчета преминават чрез втвърдяване и топлинно обработено марка 10,9 за постигане на дълбочина на твърдост, необходима за повишаване на сигурността и надеждна експлоатация.Спецификации на продукта : Материал : стомана Седалка : 60-градусное коническое (също така известно като коническое седалка/коническое седалка).Най-доброто заплитане threading позволява на автомобила да издържат на тежки условия дневна с кола по пътя.Нашите ядки-уши отговарят на или надминават най-високите стандарти за устойчивост на натоварване O. E. M. конструкция от 2 части : председател ядки защитават от фалшиви четене на въртящия момент, независимо дали те възникват в резултат на контакт на колесната шипове от вътрешната част на обслужващи ядки преди да се качите на колелото.Нашите ядки са удобно опаковани в пенопластовую поставяне, орех предпазва по време на транспортиране.Нашата шестостенни изпъкнали мида-гайка се предлагат в 4 цвята : (всички 4 цвята да не се предлагат във всеки вариант на конец, дължина и/или комплекта).Chrome Black Chrome Red Blue.Нашата шестостенни изпъкнали гайка-отвор жълъд се предлага в комплект джанти комплекти : (забележка : комплекти не са налични във всички опции дължина / цветове). 20 бр. (за 5 колела)23 бр. (за JEEP) 24 бр (6 колела) 32 бр. (за 8 колела).Изборът на правилната гайки за джантите е важно както за сигурността, така и за външния вид.ОБОРУДВАНЕ НА АВТОМОБИЛА : . *Проверете своя гараж, който се намира в горната част на тази страница, за да се уверите, че тази гайка е съвместима с вашия автомобил.

Декларирани свойства

Най-добри сделки