.

.

Обяд-бокс,Практичен Bento-Бокс с Контейнер от Неръждаема Стомана, Куха Изолация,Двуслойни Обяд-Бокс за Училище, на Работа, на Пикник, Пътуване

Обяд-бокс,Практичен Bento-Бокс с Контейнер от Неръждаема Стомана, Куха Изолация,Двуслойни Обяд-Бокс за Училище, на Работа, на

мнение на клиента:

BGN 53.02
Сума
Продуктът е наличен

【Стилен и красив】Квадратна форма, богата на художествен смисъл, повърхността се предлага в три цвята, по-солидно качество, стилен и красив, подходящ за работа, училище и пътуване. 【Издръжлив материал от неръждаема стомана】Той е изработен от базов материал от неръждаема стомана, здрав и издръжлив, и може да се използва в контакт с храни.Той е по-надежден за използване.Блестящата повърхност на полиран и полира, какво е модерно и красиво. 【Скрита подвижната дръжка дизайн】Арочная скрита дръжка удобна за пренасяне.Можете да го вдавливать в слот писалки, когато не се използва, че да не заема много място.Край снабден с отвор за дръжка за лесно преместване. 【PP материал о-пръстен】Покриване на обяд-бокс оборудван с о-пръстен, и суповая храна може да бъде поставен върху най-горния слой.О-пръстен може да се предотврати изтичане на супа и да му е по-удобно. 【Многослоен до однослойному може да бъде произволно вземете】Обяд-бокс е многослойна конструкция на замъка, и броя на слоевете може да бъде свързано както е необходимо.Препоръчително да се купуват три слоя : един за ориз, един за зеленчуци и един за супа.Този многослоен обяд-бокс е идеален за приготвяне на храна в училище, на пикник в почивните дни.Той се състои от изолирани хранителни контейнери с капаци, за да се запази храната прясна, топла и херметически.Освен това, този обяд-бокс също ще стане много интимен подарък за приятелите и семейството си.Характеристики : 1.Няколко цветя Ние предлагаме многоцветни кутии bento, можете да изберете сами.ярки цветове правят храната по-вкусна. 2.Контейнер за хранене силикон и неръждаема стомана + загерметизированный е добро строга идея и наистина може да се предотврати изтичане на информация, материали, качеството на храната да се яде по-сигурно.Параметър на продукта Име на продукта : Bento Box Спецификация : еднослоен / двуслойни Цвят : син/зелен/оранжев Материал : неръждаема стомана/PP Тегло : 307 грама/483 г/681г Топли съвети : 1.Моля, напълно выровняйте спирала, а след това го завъртете, за да е по-лесно развийте или се засилят. 2.It първият път може да бъде здраво.Моля, завъртете го няколко пъти. 3.Моля, обърнете внимание, че ефектът на топлоизолация може да зависи от местната температура. 4.Изделия от неръждаема стомана не може да се постави в микровълнова печка. 5.Тя не се препоръчва да поставите вакуумную изоляционную кутия от неръждаема стомана, хладилник.Ако трябва да се сложи в хладилника, моля, сложи всеки слой поотделно, за да се избегнат дългосрочни щети изолационен ефект. 6.Ние не препоръчваме да използвате миялна машина за почистване на обяд кутии, тъй като висока температура и високо налягане на потока вода в миялна машина, да доведе до деформация на външния пластмаса.

Декларирани свойства

single layer / double layer :
Color:
blue/green/orange
Material:
stainless steel/PP
Weight:
307g/483g/681g
Warm Tips:
1.Please align the spiral completely and then rotate it to make it easier to unscrew or tighten. :
2.It may be tight for the first time. Please rotate it several times. :
3.Please kindly note that the heat insulation effect may be influenced by the local temperature. :
4.Stainless steel products can not be placed in the microwave. :
5.It is not recommended to put the stainless steel vacuum insulation box in the fridge. If you need to put in the fridge, please place each layer separately to avoid long-term damage to the insulation effect. :
6.We do not recommend using a dishwasher to clean the lunch boxes, as the high temperature and high pressure water flow in the dishwasher will cause deformation of the external plastic. :

Най-добри сделки