.

.

Преносим калкулатор zdz,Напреднали Научен Сив Финансов калкулатор,12-цифрен два реда задни Дисплей,Захранва от батерии,Подарък ученици (цвят : светло сиво)

Преносим калкулатор zdz,Напреднали Научен Сив Финансов калкулатор,12-цифрен два реда задни Дисплей,Захранва от батерии,Подарък

мнение на клиента:

BGN 76.93
Сума
Продуктът е наличен

*Бързо/на сляпо въвеждане на триизмерни на бутоните, в зависимост от навиците на потребителя, последователност от бутони, чувство на комфорт, край отчетливы, както и въвеждане на по-точен и удобен. *Тънък дизайн на корпуса, лек преносим каишка, плосък дизайн на корпуса, лек и преносим, с висока практичност. *Финансов финансов калкулатор за изчисление на облигации на продажбите в края на годината, изчисляване на себестойността/продажби/печалба, изчисляване на дълга на вноски. *Гениален дизайн, подчертава индивидуалността, удобни функции, чувствително на допир и разумен ъгъл на виждане. *Многофункционален калкулатор, подходящ за училищни изпити на учениците, а също така е подходящ за офис финансов персонал.Product details Name : Calculator Material : Plastic Style : Gray Size : 15x8.3x1.1 cm/5.9x3.3x0.4in Power режим на хранене : бутон батерии (батериите трябва да бъдат закупени самостоятелно)Приложение : училище/дома/клас/търговски център/office Service съдържание : поради различните измервателни инструменти и техники, ще има малки грешки в размер на данни, моля, разберете.Поради разлика между светлината и монитор при стрелба, обикновено това е малка разлика.Изискан външен вид, устойчивост на износване и издръжливост, това е просто произведение на изкуството!.

Декларирани свойства

Най-добри сделки