.

.

Пожарогасител Мини-Бар,Новост Алкохол Вино, Кутии За Съхранение,Творчески Пожарогасител Форма На Вина Система За Съхранение, Новост Пожарогасител Мини - Бар Новос?

Пожарогасител Мини-Бар,Новост Алкохол Вино, Кутии За Съхранение,Творчески Пожарогасител Форма На Вина Система За Съхранение, Новост

мнение на клиента:

BGN 12.64
Сума
Продуктът е наличен

☛ �【МИНИ-БАР ПОЖАРОГАСИТЕЛ】SAIJINZHI Мини-бар крие духът в огнетушителе, който, изглежда, е интегрирана с вътрешната част на къщата, и не разкрива факта, че държите в него алкохол.Първоначалната му функция е скрита, вие няма да можете да видите награди вътре, докато не отворите задната врата. ☛ �【ДОНЕСИ БЕЗКРАЙНИ ИЗНЕНАДИ】Мини-бар под формата на този пожарогасител, несъмнено ще се превърне в оригинална "опаковка" напитка и може да изненада всеки!Помислете за това, за удивленных очите, когато приятелите ви виждат, като вие сте пожарогасител на парти, но отвори му и издърпайте бутилка уиски. ☛ �【ТЪРСИТЕ ЛЕСЕН И ИЗИСКАН ПОДАРЪК】Търсите лесен и изискан подарък за духовни любовници в живота си?Дайте елегантни бижута и напитки с този коледен подарък tin bar set.Size : 30*11*11cm / 11.8 inchx3.93 inch. ☛ �【CREATIVE】 SAIJINZHI Ерата на оригиналните подаръци отиде в миналото.Искате творчески покажете бутилка уиски, вино, шампанско или други напитки. ☛�【ИДЕАЛНИЯТ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК】юбилей, сватба, рожден ден или Коледа, мини-бар пожарогасител-чудесен подарък за себе си, приятелите и семейството си.Product name : Пожарогасител Мини - бар Характеристики : Пожарогасител Мини-бар-Новост на Алкохол Вино, кутии за съхранение на Креативна система за съхранение на вино във формата на Пожарогасител, Пожарогасител Мини-бар 1.Мини-бар ръчно изработени от многократно пальстического на цилиндъра,предназначени за този пожарогасител 2.Време примитивни подаръци безнадеждно заминаха, днес е важно да се подарък напомняли ярки емоции!Искате да представят творчески бутилка уиски, вино, шампанско или друго питие? 3.Мини - бар във формата на този пожарогасител, несъмнено ще се превърне в оригинална "опаковка" за напитка и може да изненада всеки! 4.Вътре в пожарогасителя има срок на годност, която позволява да побере доста голяма бутилка, а също и място за чаши и крепежни аксесоари на вратата.Параметри : Материал : пластмаса за многократна употреба Размери : както е показано кръст Бод Пакетът включва 1x украшение моля, Обърнете внимание : Моля, позволете 1-3 см отклонение от ръчно измерване на Действителния цвят може да се различават леко от снимките, поради различни монитори и светлинния ефект се Доставят само с орнаменти, вино и чаши вино, не се включват.

Декларирани свойства

Material:
Reusable Plastic
Size:
as shown
Package includes 1x Ornament :
Notice:
Please allow 1-3cm deviation due to manual measurement :
Actual color may be slightly different from the image due to different monitor and light effect :
Come with Ornament ONLY, Wine and glasses do not include. :

Най-добри сделки