.

.

Апликатор за восъчни Депилация, Огнеупорни Восъчни Шпатула Професионален Стъргало за Восъчни Уреди за Домашен салон за красота(оранжев)

Апликатор за восъчни Депилация, Огнеупорни Восъчни Шпатула Професионален Стъргало за Восъчни Уреди за Домашен салон за красота(оранжев)

мнение на клиента:

BGN 37.60
Сума
Продуктът е наличен

Функция : Соскоблите остатъчен восък и отломки с повърхност, мек стъргало не поцарапает восковую колата и може да се използва за разбъркване в процеса на загряване.Добър материал : Изработен е от висококачествен силикагел, издържа на висока температура, лесен за почистване, не е деформиран лесно, е трайна.Разумна структура : Подвесная конструкция дупки, удобни за съхранение след употреба.Разумна дължина, лесен за почистване и многоразова.Ергономична дръжка : С матирана и неплъзгащи текстура, подходяща эргономичному дизайн на дръжката е лесно да се запази и да се възползват.Приложимо случай : лек и малък по размер, лесно да се съхранява и да носи със себе си, важен инструмент за премахване на восък за коса, подходящ за домашна употреба и салон за красота.Функция : 1. Добър материал : Изработен е от висококачествен силикагел, той може да издържа на високи температури, лесен за почистване, не е деформиран лесно, трайно.2. Функция : Соскоблите остатъчен восък и остатъци от повърхността, мек стъргало не поцарапает восковую колата и може да се използва за смесване по време на процеса на нагряване.3. Ергономична дръжка : С матирана и неплъзгащи текстура, отговаря на эргономичному дизайн, дръжка лесно се държи и работи.4. Разумна структура : Подвесная конструкция дупки, удобни за съхранение след употреба.5. Приложимо случай : лек и малък по размер, лесно да се съхранява и да носи със себе си, важен инструмент за премахване на восък за коса, подходящ за домашна употреба и салон за красота.Параметри : Тип на продукта : Шпатула за восъчни эпиляцииматериал : силикон Осъществяване списък : 1 х Шпатула за восъчни епилация.

Декларирани свойства

Item Type:
Waxing Spatula
Material:
Silicone
Package List:
1 x Waxing Spatula :

Най-добри сделки