.

.

Клетка камера Zyyini за Sony A7C, Рамка Стабилизатор Видео Vlogging Video Стрелба с Горната Дръжка, Метална Клетка Камера с Отвор за винта на 1/4 инча и 3/8 инча и Основата на Студен?

Клетка камера Zyyini за Sony A7C, Рамка Стабилизатор Видео Vlogging Video Стрелба с Горната Дръжка, Метална Клетка Камера с Отвор

мнение на клиента:

BGN 71.35
Сума
Продуктът е наличен

【Професионални стабилизатори видео】В комплекта са включени клетка за зайче, горна дръжка.Можете да комбинирате и да го използвате в зависимост от вашите нужди стрелба.Той е подходящ за камера на Sony A7 C. 【Интелигентен дизайн】Запазено за откриване на склад батерии, не е необходимо да се анализира незабавно да смените батерията, удобно и бързо. 【за фотоапарат Sony A7 C】Клетка за зайче, проектирани специално за камери Sony A7 C и плътно прилепнала, за да предпази фотоапарата от повреда. 【Здрав и силен】Моля висок клас алуминиева сплав CNC формиране на интегриран процес, силен и здрав, с студена стена на обувката, много дупки винт 1/4in. 【Разширете обзавеждане】Дръжка клетки заек алуминиева сплав богат на функции, куха конструкция, със студено монтиране на обувки, с много дупки винт 1/4in, 3/8in, може да бъде свободно съвпада с цел да се разшири светлината на монитора микрофон попълване и друго оборудване, с гаечен ключ винт, лесни за инсталация и демонтирането.Параметри : Тип на продукта : Алуминиево помещение Набор от кроличьих клетки Материал : алуминиева сплав Тегло : Approx.435g/15.3 oz Приложими модели : за Sony A7 C Осъществяване списък : 1 х камера клетка 1 х накрайник ключ 1 х Горната писалка 1 х шестограмен ключ 3 х винт.

Декларирани свойства

Item Type:
Aluminum Camera Rabbit Cage Set
Material:
Aluminum Alloy
Weight:
Approx.435g/15.3oz
Applicable Models:
for Sony A7C
Package List:
1 x Camera Cage :
1 x Slotted Wrench :
1 x Upper Handle :
1 x Hex Wrench :
3 x Screw :

Най-добри сделки