.

.

M5RU стабилизатор на камерата Gimbal Удлинительные Пръти за Смартфони Стабилизатори и Цифрови Огледално-рефлексни Фотоапарати, Леки Алуминиеви Телескопични Пръти за ?

M5RU стабилизатор на камерата Gimbal Удлинительные Пръти за Смартфони Стабилизатори и Цифрови Огледално-рефлексни Фотоапарати,

мнение на клиента:

BGN 52.99
Сума
Продуктът е наличен

●Лесен за това да се съберат и да се разруши : може да се коригира според различни теглото на камерата, който използвате. ●Лесна употреба : Бутон и поставя началото на всеки базов елемент за управление са лесно достъпни.Дръжката улеснява продължителното задържане и не се плъзга, което позволява да заснемат хубави моменти през целия ден. ●Динамична стабилност, Дори и при динамични сцени, той може да осигури по-добри и стабилни снимки.Непрекъснато, стабилно, бързо и прецизно движение на завъртане/наклон позволява да се съсредоточи повече върху създаването на обектива, който съответства на вашия полето точка, и ефектът става по-очевидна, когато внезапно движение или дори пълна промяна на посоката. ●Удобна дръжка : Тя е специално разработена в съответствие със специфичните нужди на операторите, с ергономичен дизайн, удобен за задържане и гъвкава работа. ●Бърз отговор : Ако се сблъскате с проблеми в процеса на покупката, можете да се свържете с нас по всяко време чрез електронната поща и функция въпроси и отговори, и ние ще ви отговорим в рамките 0-6 часа за решаване на проблема за вас. - Нето тегло : 134 г - Сегменти : 6 - Дължина : 14,8 - 66 см - Материал от алуминиева сплав, стабилно и трайно козела стана дупка 14 за свързване на друго оборудване.

Декларирани свойства

Най-добри сделки