.

.

Кът Лъжици 6 броя, 8,1 Супени Лъжици От Неръждаема Стомана, Суповые Лъжици, Десертни Лъжици, Лъжици и Сребърни изделия за Дома, кухня или ресторант,Миялна машина (среб?

Кът Лъжици 6 броя, 8,1 Супени Лъжици От Неръждаема Стомана, Суповые Лъжици, Десертни Лъжици, Лъжици и Сребърни изделия за Дома,

мнение на клиента:

BGN 5.58
Сума
Продуктът е наличен

【Параметър на продукта】 : Комплект от 6 броя 8.1" модерен дизайн, здрави и висококачествени трапезни лъжици.Идеално място за специални събития, партита, рождени дни, сватби и т.н. Също така е идеален за ежедневна употреба. 【Високо качество Materiale】 : Тези трапезария лъжици са изработени от висококачествена неръждаема стомана, трайно ръжда, олово, кадмий, фталата, BPA-free здрави и екологично чисти, това е отличен заместител на пластмасово ложкам.Могат да се мият в миялна машина,можете да ги сложите в съдомиялна машина, и те изляза за спестяване на време.Уверете се, че не използвате твърдо препарат за почистване. 【Ергономичен дизайн】 : Ковано желязо дръжка съхранява в ръката си удобен и добре балансиран баланс.Благодарение на елегантния на модерния дизайн ще изглежда страхотно на вашата маса.Обикновен външен вид, без да е досадно орнаменти, класически дизайн, подходящи за всеки стил на кухненски съдове. 【Луксозни и отлично качество на изпълнението】 : Тези прекрасни суповые лъжици полира с огледално покритие.Изглежда луксозно и красиво.Хранително-вкусовата материал е полезна за ежедневна употреба. 【Следпродажбено обслужване 】 : Нашите продукти са добре тествани, тествани и опаковани преди изпращане.Ако имате някакви въпроси или предложения относно тези групи от места за хранене лъжици от неръждаема стомана, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Нашият екип за обслужване на клиенти ще ви осигури 100% задоволителен отговор в рамките на 24 часа.Много ви благодаря.Комплект от 6 броя ,идеално място за специални събития, партита, рождени дни, сватби и т.н. Също така е идеален за ежедневна употреба.Кът лъжици : 8,1 инча.Тези трапезария лъжици са изработени от висококачествена неръждаема стомана, издръжливи, устойчиви на корозия, не съдържащи олово, кадмий, фталатов, БПА, са отличен заместител на пластмасово ложкам.Фалшиви дръжка съхранява в ръката си комфорт и добре сбалансирует.Благодарение на елегантния на модерния дизайн ще изглежда страхотно на вашата маса.Обикновен външен вид, без да е досадно орнаменти, класически дизайн, подходящи за всеки стил на кухненски съдове.Тези прекрасни суповые лъжици полирани до огледален блясък.Изглежда луксозно и красиво.Хранително-вкусовата материал е полезна за ежедневна употреба.Можете да ги сложите в съдомиялна машина, и те изляза за спестяване на време.Уверете се, че не използвате твърдо препарат за почистване.

Декларирани свойства

Най-добри сделки