.

.

Американски ключ на тръбата стил, тежкотоварни Ключ тръби Тежкотоварни за демонтаж на тръби за демонтаж на ръждясали гайки(48)

Американски ключ на тръбата стил, тежкотоварни Ключ тръби Тежкотоварни за демонтаж на тръби за демонтаж на ръждясали гайки(48)

мнение на клиента:

BGN 14.80
Сума
Продуктът е наличен

Корона струбцины с помощта на стомана 45# выкованную като цяло, след като се гасят обработка, устата на зъба е с висока твърдост и не слизат.Може да се използва за ремонт на автомобили, ремонт на водопроводни тръби, демонтаж на тръби, демонтаж на ръждясали гайки.Дръжката е с ергономичен дизайн с екологично чиста гумена обвивка, удобен за хващане, износостойкая и нескользящая, подходящ за продължителна работа.Тялото ключ выковано в една част с обща термична обработка, притежава висока твърдост, висока усукване, силна твърдост, повърхностна обработка на боя е красива, ръжда доказателство и антиузряване.Горна и долна челюст изпълнени с V-образен отвор, което е удобно за използване, а зажимаемый обект ефективен.Функция : 1. Корона струбцины с помощта на стомана 45# выкованную като цяло, след като се гасят обработка, устата на зъба е с висока твърдост и не slip2. Тялото ключ выковано в една част с обща термична обработка, притежава висока твърдост, висока усукване, силна твърдост, повърхностна обработка на боя е красива, ржавчин-защитна и антиaging3. Дръжка приема ергономичен дизайн с екологично чиста гумена обвивка, удобна за задържане, устойчива на износване и неподвижни, подходяща за продължително эксплуатации4. Горна и долна челюст изпълнени с V-образен отвор, което е удобно за използване, а зажимаемый предмет эффективен5. Може да се използва за ремонт на автомобили, ремонт на водопроводни тръби, демонтаж на тръби, демонтаж на ръждясали гайкиспецификация : Тип на продукта : тежкотоварни тръбен ключматериал : стомана 45#, каучук Приложение : Ремонт на автомобили, ремонт на водопроводни тръби, демонтаж на тръби, демонтаж на ръждясали гайки Осъществяване списък : 1 х тежкотоварни тръбен ключ.

Декларирани свойства

Item Type:
Heavy Duty Pipe Wrench
Material:
45# Steel, rubber
Uses:
Car repair, water pipe repair, pipe disassembly, rusty nut disassembly
Package List:
1 x Heavy Duty Pipe Wrench :

Най-добри сделки