.

.

Smart LB Anti-Lost Bluetooth Дълъг Кожен Портфейл с Аларма, Запис Разпоредби (чрез телефон, GPS), Двойна Мультикарточный Носене на Чантата с Джоб с цип (черен)

Smart LB Anti-Lost Bluetooth Дълъг Кожен Портфейл с Аларма, Запис Разпоредби (чрез телефон, GPS), Двойна Мультикарточный Носене

мнение на клиента:

BGN 23.99
Сума
Продуктът е наличен

【Стръмни функции】интелигентно търсене, анти-изгубеният запис на местоположението, дистанционно снимане.Направете живота си по-разумна и по-удобни. 【Двустранен защита от загуба на】се Обадете в чантата с телефона.Обадете се по телефона от портфейла.Аларма, когато портфейл или телефон оставени или откраднати. 【Намери портфейл】 В случай на загуба на чантата покажете му последната известна позиция по телефона, за да помогне да го намерите. (Позициониране се осъществява чрез GPS телефон.Самият портфейл не разполага с GPS модул). 【Бързо зареждане на t намерите портфейла си?Не се притеснявай.Отворете приложението Bseek, натиснете бутона за търсене.Портфейл издава звуков сигнал и можете да го намерите. 2. Намери телефон : Забравили, където телефон?Натиснете два пъти бутона на чантата си, дори ако телефонът е конфигуриран за изключване на звука или вибрациите, той ще издаде звуков сигнал, и ще могат да го намерят. 3. Не губете : Когато телефона и чантата са извън обхвата на Bluetooth, и двамата ще се обадите, за да ви напомня да не губи. 4. Паметта на точка на прекъсване : В случай на загуба на портфейл или телефон приложение Bseek записало последно време и на място, където портфейла и телефона са били изключени, за да знаеш, къде да се намери портфейл или телефон. (Позициониране се осъществява чрез телефон.Самият портфейл не разполага с GPS модул).Първите 3 функции работят, когато разстоянието между телефона и портфейла си е в рамките на 33-подножието на обхвата на Bluetooth свързаност, който може да бъде намалена с препятствия.Изтегляне на безплатно приложение "Bseek" в Google Play или App Store.QR код за изтегляне също има в ръководството за потребителя.Отворете "Bseek", поставете смарт портфейл LB и своя мобилен телефон чрез Bluetooth.Воловья кожа Crazy horse може да има физически белези от акне, драскотини, петна, гънки и т.н., Но с течение на времето те могат да бъдат унищожени от многократни нотки на ръце.Той също може да има миризма естествена телешка кожа.Ако сте против това, моля, не пускайте по поръчка.

Декларирани свойства

Най-добри сделки