.

.

SIREG Webcam Cover Slide 0.027 in Ultra Thin Web Camera Cover for Laptops Smartphone PC Таблети for Protecting Your Privacy Security (Diamond-White & Pack 3)

SIREG Webcam Cover Slide 0.027 in Ultra Thin Web Camera Cover for Laptops Smartphone PC Таблети for Protecting Your Privacy Security

мнение на клиента:

BGN 3.91
Сума
Продуктът е наличен

3 D Advanced Printing Technology Прекрасни и уникални шарки, за да избирате.Плъзнете, за да отворите и затворите с едно движение на пръста.Използва CMYK, бял и прозрачен слой на ЕКО-UV мастило с печатни модели са реалистични и са страхотни. Моля, бъдете внимателни, за да държи капака на уеб камерата с лице навън, когато се постави мобилен телефон в джоба, в случай на повтарящи се търкания да доведе до падане., като предоставя пълна защита независимо от използваното устройство.Затваряйте уеб камерата, когато тя не се използва, за да защити неприкосновеността на личния живот и предотвратяване на шпионаж хакери за вас!!Нашата кутията уеб камера гарантира, че ще остане в сигурността на онлайн!Той добре се събужда на лаптопи, КОМПЮТРИ, таблети, смартфони и т. Опаковка от 3-в-1 може да задоволи основните си нужди.Не ще попречи на използването на уеб-камерата или индикатор лампи. Моля, почистете повърхността уеб камера и защитен филм, изработени от закалено стъкло на вашия мобилен телефон с помощта на приложените кърпички, преди да бъдат залепени на капака, в случай, че изключително малки частици могат да възпрепятстват сцеплението и да капака уеб камера е лесно да се падне.- Ултра тънък : Изработен е от висококачествена ABS-пластмаса, уеб камера, здрава и гъвкава.Не позволявайте на хакерите да използвате вашето устройство, за да шпионира теб. Сравнете размера на нашата покрива с уеб камерата на вашето устройство, преди да купите.Процесът на печат на рисунки : 3 D Напреднали технологии за печат.Затваряйте си уеб камерата, когато тя не се използва за хакери, не шпионира за вас, защита на личния живот и повишаване на сигурността на разположение денонощно.Прясна наситеност на цветовете, богата на прозрачна текстура,която носи мощен визуален опит. Нашите шапки уеб камерите използват силна двустранен лепило, здраво стиснал го, за да помогне на клею да бъдат по-трайни.Не е съвместим с две камери. - ПРЕКРАСЕН И УНИКАЛЕН : Вписва като малък и полезно приспособление за хора, които се грижат за безопасното мрежова среда. - ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : идеален за повечето уеб камери на компютри, лаптопи, смартфони, таблети и други устройства, които използвате.В идеалния случай се оставя да престои няколко дни, докато вискозитет не ще достигне максимум.Спрете ги с помощта на тази интелигентна капачки уеб камера. - СЛАЙД ЗА ОТВАРЯНЕ/ЗАТВАРЯНЕ на капака може да бъде само отправен с вашата уеб камера, за да пуснат устройството.Защо не и да натиснете бутона "Добави в количката" точно сега и да не го пробвам!Бележки 1.

Декларирани свойства

Най-добри сделки