.

.

TURNMEON 24 Прелит Изкуствен Коледен Венец Реалистично Усещане с 80 Светлини Таймер за Входната Врата,работещи на Батерии от 8 Pinecone 48 Червени Плодове 220 Клони Коледа Коле?

TURNMEON 24 Прелит Изкуствен Коледен Венец Реалистично Усещане с 80 Светлини Таймер за Входната Врата,работещи на Батерии от 8

мнение на клиента:

BGN 52.79
Сума
Продуктът е наличен

[ 24-инчов истински коледен венец с декорации ] 24-инчов изкуствен коледен венец с 220 отделни върховете на клоните, който съдържа реалистични зелени клони PE и борови игли.Украсена с 8 борови шишками, 48 червени плодове(8 стъбла, по 6шт на всеки стрък). [ 80 LED Lights & Таймер ] Предварително осветени коледен венец с 80 led топли бели струнными светлини, обернутыми около него, се захранва от 3 батерии тип АА(не са включени в комплекта).Отделението отделение с ключа Вкл./Таймер за включване/Изключване, лесно настроите таймера.Когато таймерът е активиран, светлина ще изгори 6 часа и изключва 18 часа всеки ден автоматично.Удобно и энергосберегающе. [ Лесна поддръжка и гъвкави клони ] Не е необходимо да се почисти, или да се поддържа, на този весел коледен венец е естествено и реалистична, създаден, за да продължи много празници.Лесно се съхранява за следващия празничен употреба.Клоните са направени от железен тел, те могат да се огъват по желание. [ И празнична коледна идея за подарък ] и Празнична коледна идея за подарък за вашите съседи, семейства, и приятели, и се надявам, че те щастлива Коледа.Също така може да се използва като подарък за нов дом.Добре дошли в честит празник заедно със семейството си и приятели. [ Коледна украса ] Коледен венец за вътрешни и външни декорации, подходящи за входната врата, стени, камини, витрини за магазин, стая, партита, Коледа и празнични украси.Буйна и гъста външен вид коледен венец ще добави чар на вашия дом.Функция таймер (6 часа вкл./18 часа изкл.).

Декларирани свойства

Най-добри сделки