.

.

Течен завъртете миксер XiuLi за Лаборатории, Маникюрных салони, Художници, татуировщиков и любители, Подходящ за Центрифужных пробирок до 50 мл, мини-вибратор 4000 об / м?

Течен завъртете миксер XiuLi за Лаборатории, Маникюрных салони, Художници, татуировщиков и любители, Подходящ за Центрифужных

мнение на клиента:

BGN 19.92
Сума
Продуктът е наличен

✔ Бързо смесване : Отлична производителност на смесване, смесване на повечето течности в продължение на 5 секунди или по-малко, като ви спестява време и прави това по-добре, отколкото ръчно смесване. ✔ Този разклаща шейкър е направен от здрав ABS и силиконови материали, за да се противопоставят на най-често използваните химически вещества; лек и компактен размер с отлична производителност на смесване. ✔ Удобна функция : Елегантен завъртете стил на смесване на миксер помага за възстановяване на боя, мастило и полировку, в противен случай те отделятся, беля или ще бъде свободен и да станат негодни за употреба. ✔ Лесен за използване - просто поставете телефона в силиконовата глава чаши, за да започнете да се разклатят (дръжте телефона в едната ръка); разклащане се прекратява, след като се повиши епруветка. ✔ Широко се използва : Разклаща шейкър могат да се смесват боя, лак за нокти, мастило за татуировки, лепило и други твърди течност.Идеален за маникюрных салони, ателиета на художници, татуировка салони, любители, училища и лаборатории.Функция : 1. Максимален диаметър на смесителна на тръбата - до 30 мм. Костюм за смесване задръствания/центробежни задръствания с выдающим смесване на влияние.2. Външна обвивка и тъчпад вогнутость са изработени от пластмаса, който е химически устойчива.Дебела в основата, прави работата много по-устойчива и надеждна.3. Вграден адаптер за захранване с ниско напрежение от 12 В, много умен и преносим.4. Mixer Фиксирана скорост 2800 об. / мин. Орбита 4.5 mm DESCRIPTIONName : Пигмент смесване Oscillator Shell материал : pp Turnover диаметър : 4.5 mm Base : Специален coated Motor изходна мощност : 1.2 w Dimensions : 11cm*9cm Oscillation скорост : 4000 об. / мин.

Декларирани свойства

Най-добри сделки