.

.

Телена Кошница, 4 Опаковки Сгъваема Метална Кошница За Съхранение с Дръжки, Штабелируемые Кутии За Съхранение на Продукти за Монтиране на стена Закусвалня Багажни?

Телена Кошница, 4 Опаковки Сгъваема Метална Кошница За Съхранение с Дръжки, Штабелируемые Кутии За Съхранение на Продукти за Монтиране

мнение на клиента:

BGN 19.99
Сума
Продуктът е наличен

????【СГЪВАЕМА МЕТАЛНА КОШНИЦА】Можете да използвате тези телени кошници за различни неща в дома, за да се организира и да се улесни живота си.Отвореният дизайн ви позволява лесно да разглеждате всичко, което е в кошницата, и може да се сгъва стека, за да се спести място и да се създаде повече пространство за съхранение. ????【ПРЕНОСИМИ КОШАРИ .Опаковка от 4 броя. Всяка кутия килер издържа до 15 кг.Размери приблизително 11" L x 9" W x 4,3" З. - Лесно обслужване - избършете с влажна кърпа.Отличен за организиране на множество елементи - вътрешни или външни дрехи и аксесоари, видео игри, детски играчки, лосиони, сапуни за вана, шампоани, балсами, спално бельо, хавлии, бельо за пране, плодове, зеленчуци, подправки, чаени торбички чай, кафе, консерви, тестени изделия, занаятчийски или ученически пособия и много други;.Отличен за много случаи - използвайте в помещения, коридори, бани, перални помещения или спомагателни помещения, занаятчийски работилници, кал стаи, домашни или работни офиси, игрални зали и гаражи; чудесно за хостели, апартаменти, вили, джипове, вили и кемперов.

Декларирани свойства

Най-добри сделки