.

.

HFBTE NDJ-4S Ротационни Вискозиметр Ротационен Измерване на Вискозитет Тестер Сензор с Обхват 1~2000000 mPa.s за Маслени Бои, Пластмаси, Хранителна Боя, Течности за Измерване ?

HFBTE NDJ-4S Ротационни Вискозиметр Ротационен Измерване на Вискозитет Тестер Сензор с Обхват 1~2000000 mPa.s за Маслени Бои,

мнение на клиента:

BGN 462.40
Сума
Продуктът е наличен

❤❤(4) M выкостности NDJ-4 S е стандарт с 4 вида ротори (1, 2, 3, 4),восьмиступенчатая предаване (0. ❤❤(5)Заявлението - -Вискозиметр NDJ-4 S е с висока чувствителност и надеждни резултати от тестове, лесен за работа, с елегантен външен вид и други характеристики , и това е една добра апаратура за измерване на абсолютна вискозитет нютоновата течност и привиден вискозитет неньютоновской течност, тя може да се използва широко в масло, бои, пластмаси, лекарства, храна,бои, почистващи средства и т.Когато ротора се върти в течност, вискозитета на течността се отразява на въртящ момент на ротора.s ❤❤Ако имате нужда от допълнителни аксесоари,моля, свържете се с нас.5, 3, 6, 12, 30, 60, обороти в минута), който се състои от 32 вида комбинации, ви позволява да се измери определяне на вискозитета на течности в диапазон от стойности. ❤❤(2)Предимство - -Вискозиметр NDJ-4 S приема технология singlechip може лесно да се определи броя (брой и скорост), данни от сензори в дигиталната обработка и измерване на дисплея тръби LED цифрова ясно образувани ротор, скоростта на въртене и выкостности течност да бъде измеряемыми на закона. ❤❤NDJ - 4 S восьмиступенчатая скорост (0.

Декларирани свойства

Най-добри сделки